Pediatrija.si

  • narrow screen resolution
  • wide screen resolution
  • fluid screen resolution
  • Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size
Začetek
NAVODILA OB IZREDNIH RAZMERAH COVID-19 PDF E-pošta

Znašli smo se v razmerah, kot jih niti najstarejši med nami nimajo v svojih spominih. To od nas terja ravnanje v skladu z navodili, ki so sedaj vedno bolj jasna.

V primeru, da ima vaš otrok zdravstvene težave vas prosim, da ne hodite nikamor. Pokličite v ordinacijo, kjer bomo v delovnem času na voljo na telefonu. Kolikor se le da bomo težav rešili brez pregledov in kontaktov. Marsikaj lahko zasilno rešimo preko telefona. Če bi bilo potrebno lahko na mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.  ali na mobilni trelefon 041/502220 pošljete kake slike ali prošnje za predpis recepta, odprtje/zaprtje bolniškega staleža, ali tudi vprašanje o zdravstvenem stanju. Na maile bom skušal odgovarjati tudi izven delovnega časa... Ko je ordinacija zaprta prosim pokličite na telefon kolege, ki nas nadomeščajo ali na telefon dežurne službe.

Preventivnih pregledov dva tedna ne bomo delali (do predvidoma 27. 3. 2020). Prosim vas, da na do tega datuma na terime za preventivne preglede ne hodite. Takoj, ko bo preventivo možno varno izvajati, vas bomo poklicalin in vas naročili na nov termin. 

Vsekakor upoštevajte navodila o osamitvi. To je edina možnost, da upočasnimo in kasneje tudi ustavimo širjenje virusa. To pa je edini način, da bo zdravstvena služba vzdržala pritisk in bo zmožna oskrbeti vse, ki bodo potrebovali pomoč v bolnišnicah. 

 

PAKET MEDO

paketmedoimage